Bedrijf

 

QUI SOMMES NOUS ?

 

Bent u op zoek naar producten op basis van vlees (rundvlees, maar ook kalf, varken, lam of gevogelte) om uw concurrentiepositie of uw kwaliteit te verbeteren en producten die tegelijkertijd innovatief zijn, de laatste trends volgens en uw bedrijfsimago weerspiegelen? Dan is het tijd voor ActiMeat. De vleesingrediënten die geproduceerd worden door ActiMeat worden op maat ontwikkeld en gemaakt voor uw productie van sauzen, kant-en-klaarmaaltijden, conserven, catering, snacks en nog veel meer. Producten op basis van vlees zullen zo tot hun recht komen. Wij zetten ons ervoor in om de smaak van het product, de uitstraling van uw aanbod en de waarde voor uw klant te behouden en te verbeteren. Dankzij bewezen processen en expertise hebben onze ingrediënten ongeëvenaarde smaken, geuren, zachtheid en productiviteit. We kunnen er ook een groot aantal kruiden en groenten aan toevoegen, waardoor er oneindig veel mogelijke ingrediënten ontstaan voor uw eindproducten. Veel gerenommeerde industriële bedrijven in Europa werken al met ActiMeat.

Net als mijn vader werd ik geboren in een slagerswinkel, maar mijn afkomst is voor mij niet heilig: ik ben de wereldreiziger van het team. Ik ben altijd op reis, op zoek naar vlees, voor onze vertrouwde keten. Mijn dagelijkse bezigheden zijn het selecteren van producenten, het observeren van ... bekijk meer
Philippe Saint Martin
general manager
Als vijfendertig jaar inspireert en motiveert het me om nieuwe uitdagingen voor de onderneming te begeleiden. Ik geloof in een goede cirkel waarin het volgende samenkomt: groei door innovatie, gezamenlijke ontwikkelingen van ... bekijk meer
Stéphane Maloisel
president

WAT PRODUCEERT ACTIMEAT?

 

ActiMeat produceert diepvriesvlees, rauw of bereid, volgens de productdossiers van de industriële klanten. Dit vlees wordt vervolgens door de klanten van ActiMeat gebruikt als ingrediënt in hun kant-en-klaargerechten, sauzen, culinaire bereidingen, vullingen, enz...

ActiMeat heeft ook een eigen afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Deze afdeling kan advies geven en bijdragen aan het verhogen van de waarde van eindproducten of problemen met smaak, textuur, uitstraling of de verwerking van vleesproducten bij de klant oplossen.

ActiMeat verwerkt voornamelijk rundvlees, maar ook kalf, varken, lam en gevogelte.

Het vlees van ActiMeat is verkrijgbaar in producten met een snijbreedte tussen 3 en 22 mm.


EXPERTISE
 

DE STERKE PUNTEN?

 

De expertise en exclusieve processen van ActiMeat hebben de ontwikkeling van vleesproducten mogelijk gemaakt die voor een ware revolutie in smaak en textuur zorgen.

Deze ontwikkeling wordt begeleid door de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling die over de volgende middelen beschikt:

- Beheer van industriële processen voor de verwerking van vleesproducten

- Vermogen om producten te vernieuwen om zo een toegevoegde waarde te leveren aan de industrie

Onderzoek: ActiMeat doet klanten graag voorstellen om de kwaliteit van hun eindproducten te verbeteren.