Expertise

 

ActiMeat brengt expertise en innovatie samen door de afdeling onderzoek en ontwikkeling in te zetten om de klanten te adviseren
en door de specifieke apparatuur te verbeteren. De producten die ActiMeat ontwikkelt op basis van uw productdossiers,
worden gemaakt uit grondstoffen waardoor de samenstelling gegarandeerd kan worden
(exact gehalte aan eiwitten, vetten, vocht en collageen).

 
Rauw vlees

Rauw vlees

Verzamelen van hoogwaardige, gecontroleerde grondstoffen (textuur, smaak, ...) zodat u en de eindconsument tevreden zijn.
Gekookt vlees, naturel en bewerkt

Gekookt vlees, naturel en bewerkt

Een innovatief kookproces zorgt voor ongeëvenaarde smaak en textuur van uw gerechten.
Innovatie: gekookt vlees en groente

Innovatie: gekookt vlees en groente

Producten op maat, klaar om te gebruiken, aan te passen aan veel verschillende gerechten (gehakt, sauzen, lasagne, ...).
Huisgemaakte gehaktbal, naturel of bewerkt

Huisgemaakte gehaktbal, naturel of bewerkt

Een verwerking die zich onderscheid doordat het product er huisgemaakt uitziet en een perfecte samenstelling heeft.