Gekookt vlees, naturel en bewerkt

 

De productie van gekookt vlees door ActiMeat voor uw bereidingen is een expertise die wij in samenwerking met en op verzoek van onze klanten ontwikkeld hebben. Daarbij respecteren we de productdossiers.

ActiMeat heeft een geheel innovatieve kookoplossing voor u ontwikkeld die garandeert dat de smaken, texturen en uitstraling van het product behouden worden. Tijdens het bereidingsproces wordt het vrijgekomen vocht weer in het product geïntegreerd door middel van een speciale koelbehandeling.

Het kookvocht wordt tijdens het afkoelen op natuurlijke wijze opgenomen in het product en zorgt voor een ongeëvenaarde smaak.

De basis van naturel gekookt vlees van ActiMeat is klaar om gebruikt te worden in uw kant-en-klaarproducten en zorgt voor een regelmatig en homogeen eindproduct. Deze oplossing draagt bij aan grote flexibiliteit en vereenvoudiging van het beheer van de grondstoffen als het gaat om de traceerbaarheid ervan. ActiMeat garandeert een zacht stuk vlees met vezels, terwijl ook de resistentie ervan behouden wordt tijdens het proces van onze klanten. Daardoor ziet het eindproduct er aantrekkelijk uit.

Het kookvocht wordt tijdens het koken opnieuw toegevoegd en zorgt voor een ongeëvenaarde smaak.

Onze bereidingen kunnen vragen om een voorbereid mengsel met kruiden, om andere natuurlijke ingrediënten of om het advies van onze O&O-teams om een bereiding op maat voor te stellen. (Bekijk in dat geval ons innovatieve aanbod gemengd vlees en groenten)