Huisgemaakte gehaktbal, naturel of bewerkt

 

De productie van gehaktballen door ActiMeat voor uw bereidingen is weer een andere expertise. Dit product is ontworpen voor verschillende toepassingen en om te voldoen aan de verwachtingen van klanten die op zoek zijn naar een aantrekkelijke en authentieke uitstraling voor hun product.

Dit product is terug te vinden in sauzen, soepen, kant-en-klaarmaaltijden en vele andere categorieën gerechten waar het geschikt voor is.

Net als voor het naturel gekookte vlees geldt dat de keuze en de adviezen van ActiMeat over de grondstoffen, wat betreft herkomst en de soort(en) stuk(ken) zoals met u overeengekomen, de kern zullen vormen van een verzameling grondstoffen die ervoor zorgt dat we de samenstelling kunnen beheersen (gehalte eiwitten, vet, vocht en collageen).

Dit product is echt een bron van innovatie. De gehaktbal, naturel of bewerkt, is van zichzelf geschikt voor diverse toepassing van uw product. De gehaktbal draagt ook bij aan de uitstraling: het roept het idee op van een huisgemaakt product in plaats van een industrieel bewerkt product.

Met deze expertise heeft ActiMeat ook een totaal innovatieve bereidingsoplossing voor u ontwikkeld die garandeert dat de smaken, texturen en uitstraling van het product behouden worden. Het vocht en de sappen die vrijkomen tijdens dit kookproces worden opgevangen en aan het einde van het kookproces weer aan het product toegevoegd waarna een speciale invriestechniek (IQF) toegepast wordt.

Dit product vormt echt een bron van innovatie, het is zeker uw aandacht waard en zal een grote toevoeging zijn voor uw producties. De oplossing van ActiMeat verwijdert bijvoorbeeld de harde stukken uit het vlees en zorgt zo voor een zeer aangename structuur om op te kauwen.

Afhankelijk van het soort eindproduct dat u maakt, kan de huisgemaakte gehaktbal van ActiMeat een ongeëvenaarde toevoeging aan smaken en aroma's leveren waarmee u uw producten kunt verbeteren. Met de toevoeging van kruiden of groenten of met een bepaalde maat, gewicht, kleur of andere parameters die uw productdossier vereisen, is deze bal een ingrediënt waar u niet omheen kan.