Innovatie: gekookt vlees en groente

 

De productie van bereid vlees door ActiMeat wordt op maat uitgevoerd afhankelijk van uw behoeften om het gebruik ervan en daarmee ook de stappen in uw productieproces te vergemakkelijken.

De bereiding van het vleesingrediënt en de bijbehorende groente maakt voor u een product beschikbaar dat klaar is voor gebruik in uw bereidingen. Zo draagt de oplossing van ActiMeat bij aan regelmatigheid, flexibiliteit en veiligheid.

De verpakking en de recepten worden gezamenlijk bepaald (ActiMeat-Klant) om het gebruik van de producten in de industrie te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld: het recept en het gewicht van de zakken worden uitgedacht voor een bepaald aantal zakken dat per batch gebruikt wordt bij de klant (dit voorkomt meetfouten, vergemakkelijkt het proces en vermindert het aantal stappen...)

De groenten worden gebakken en gekookt in het vocht van het vlees. Zo krijgen ze een ongeëvenaarde smaak. Het is een compleet, apart gemaakt product, aan te passen aan veel verschillende gerechten (gehakt, saus, lasagne, ...).

We hebben speciale installaties ontwikkeld waarmee het mogelijk is om voor het koken allerlei soorten ingrediënten toe te voegen: rauwe of bereide groente om het vlees extra smaak te geven bij de bereiding.

Het unieke proces van ActiMeat leidt tot een zacht product met goede textuur, zodat het stuk vlees geschikt is voor de toepassing die u wenst. Wij hebben een lange geschiedenis van expertise en onderzoek & ontwikkeling waardoor we u vandaag de dag een product kunnen aanbieden dat klaar is voor gebruik en er aantrekkelijk uitziet.