Rauw vlees

 

De productie van rauw vlees voor uw bereidingen staat centraal in de expertise van ActiMeat. Wij leveren een product dat zo goed mogelijk aan de criteria uit uw productdossier voldoet.

De keuze en adviezen van ActiMeat over de grondstof, wat betreft herkomst en soort(en) stuk(ken) die u hebt gekozen, vormen de kern van een verzameling grondstoffen waarvan we de samenstelling beheersen (gehalte eiwitten, vet, vocht en collageen), zonder de textuur uit het oog te verliezen. Dit doen we door middel van parameters voor de afmetingen: diameter, lengte, samendrukking en resistentie. Uw tevredenheid en die van de eindklant is ons doel.

ActiMeat stelt de eigen afdeling Onderzoek & Ontwikkeling tot uw beschikking. Deze afdeling kan advies geven en bijdragen aan het verhogen van de waarde van eindproducten of problemen met smaak, textuur, uitstraling of de verwerking van vleesproducten oplossen.

Het productaanbod van ActiMeat is op de gewenste snijbreedte verkrijgbaar, afhankelijk van de specifieke behoeften. Het aanbod aan rauw vlees dat ActiMeat produceert, wordt ingevroren volgens de IQF-techniek (individually quick frozen) waarmee kleine, kwetsbare producten individueel ingevroren en gegeten kunnen worden zodat ze tijdens de opslag, het transport of de uiteindelijke verwerking niet aan elkaar vast komen te zitten.