slider-scroll
 

Meat processing since 1981


ActiMeatselecteert, creëert en transformeert rauw, gekookt en verwerkt vlees om te beantwoorden aan de behoeften van de voedingsmiddelenindustrie.
 
 
 

ActiMeat

 
De vleesingrediënten die gemaakt worden door ActiMeat worden na zorgvuldig onderzoek op maat geproduceerd voor uw bedrijf in sauzen, kant-en-klaarmaaltijden, conserven, catering of snacks.
 
Gevulde deegwaren icone
ActiMeat biedt rund- en varkensvlees aan afkomstig uit een geïntegreerde keten voor veeteelt, slacht en natuurlijk verwerking.
Ovenproducten icone
ActiMeat gebruikt een innovatieve techniek van bereiden/afkoelen en absorberen van het kookvocht voor zeer sappige producten.
Kant-en-klaarmaaltijden icone
De innovatie bestaat uit het gelijktijdig koken van het vlees, de groenten en natuurlijke aroma's zonder dat het voedsel zijn structuur verliest.
Sauzen icone
We passen onze expertise toe voor een dubbele vermaling waardoor de harde stukken vlees worden ingekookt. Vervolgens wordt het product sa
Snacks icone
ActiMeat controleert de Maillardreactie die plaatsvindt tijdens het koken: de suikers regeren met de eiwit

in contact te blijven

CONTACTFORMULIER
F11 - ZI Saint Maurice
04100 MANOSQUE - FRANCE