Scroll Top

Gecontroleerde vleesketen
gecertificeerde
kwaliteit

Lasagnes ingrédients IQF pour PAI - grossiste viande ActiMeat

ActiMeat heeft zijn kwaliteitsbenadering laten erkennen door certificeringsinstanties, maar zet zich ook in voor een kwaliteitsbenadering die veel verder gaat dan de wettelijke verplichtingen.

ActiMeat heeft kwaliteitscontrole een centrale plaats gegeven in zijn productieproces en heeft een interactieve communicatie ontwikkeld met zijn leveranciers, contractanten, klanten en wetgevende autoriteiten. .

logo-porc-francais - grossiste viande ActiMeat
logo-viande-bovine-francaise - grossiste viande ActiMeat
logo-qsquality - grossiste viande ActiMeat
logo Agriculture Biologique | ActiMeat
eleveurs-de-betails

Stap 1

VEETELERS / LANDBOUWERS

Geografische en rasidentificatie – productieketen
Dierenwelzijn
Goede veehouderijpraktijken
Conventioneel of biologisch, GMO’s, allergenen

abattoirs

Stap 2

SLACHTHUIS – UITSNIJDERIJ / PRODUCENTEN – VERWERKERS VAN PLANTAARDIGE EIWITTEN – OLIEPRODUCENTEN

Procedure voor verwijzingen naar leveranciers
Kennis van het systeem voor de traceerbaarheid van leveranciers
Audits en periodieke evaluatie van leveranciers

abattoirs
commande

Stap 3

BESTELLING

Monitoring van volumeverbintenissen en product-logistieke voorwaarden
Beheer van de toeleveringsketen
CDC-beheer en controle referentiemeting voor het bestellen
Integratie van alle klantidentificatiecodes

reception-matieres-premieres

Stap 4

ONTVANGST VAN GRONDSTOFFEN

Robuust bemonsteringsplan voor elke ontvangst van grondstoffen
Systematische chemische analyse en visuele controle van elke ontvangst van grondstoffen
Microbiologisch en histologisch controleplan
Bewaring van een monster van elke ontvangst van grondstoffen

reception-matieres-premieres
systemes-gestion

Stap 5

BEHEERSYSTEEM

ERP / 100% geautomatiseerde werking
Grondstoffen en databank van industriële processen
Kostenbeheersing per processtap
Vooruitgang door preventieve/corrigerende maatregelen
Registratie van preventieve en corrigerende maatregelen

mise-en-production

Stap 6

OPSTARTEN VAN DE PRODUCTIE

Kwaliteitscontroles van onderhanden werk en afgewerkte producten voor elke partij
Chemische analyse, specifieke tests, PRPo-controle en aandachtspunten.
Kwaliteitscontroleurs ter ondersteuning van de productie
Gecertificeerd systeem voor voedselveiligheid en kwaliteitsbeheer

mise-en-production
controle-produit-fini

Stap 7

CONTROLE VAN HET EINDPRODUCT

Vrijgavetests PCR & chemie & microbiologie
Maandelijks organoleptisch onderzoek
Jaarlijks monitoringplan: histologie, contaminanten en voedingsanalyse
Up- en downstream traceerbaarheid (via ERP)

consommateur

Stap 8

CONSUMENT

Integratie van consumenten- en trendonderzoek
Waarnemingen van afgewerkte producten op de Europese markt
Voortdurende verbetering van de LPN-technologieën van onze klanten
Innovatie door het aanbod van ActiMeat

consommateur

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsaanpak?
Hebt u een vraag over onze producten?

ONZE TEAMS ZULLEN UW VRAGEN ZO SNEL MOGELIJK BEANTWOORDEN.