Scroll Top

ONS
vakmanschap

ActiMeat combineert expertise en innovatie door haar O&O in te zetten om uw vragen te bestuderen en voorstellen te doen.

Egrené de boeuf - grossiste PAI ActiMeat

De producten, volgens uw specificaties ontwikkeld door ActiMeat, worden vervaardigd uit grondstoffen die de beheersing van de samenstelling
(eiwit, vet, vocht, collageengehalte) garanderen.

Wij beschikken over verschillende bronnen van vlees- (rundvlees, kalfsvlees, etc.) en plantaardige (tarwe, erwten, soja) eiwitten en onze ingrediënten zullen de basis vormen voor uw eindproducten.
Ontdek ons aanbod vakmanschap.

RAUW VLEES

Het mengen van gecontroleerde grondstoffen (textuur, smaak…) voor uw tevredenheid en die van de eindconsument.

Grossiste PAI industriel - ActiMeat

NATUURLIJK EN BEREID GEKOOKT VLEES

Exclusief full-band ovenbakproces dat onvergelijkbare smaken en texturen voor uw bereidingen garandeert.

Grossiste PAI industriel - ActiMeat

innovatie in vlees en gekookte groenten

Groenten die in vleessappen gebakken en bereid zijn, voor een uniek recept dat smaak geeft aan uw gerechten.

Grossiste PAI industriel - ActiMeat

veggie-innovatie

We spelen in op nieuwe markttrends met plantaardige ingrediënten in de vorm van gehakt, gehaktballen en hamburgers, om innovatieve recepten aan te bieden.

Grossiste PAI industriel - ActiMeat