WIE
ZIJN WIJ ?
ActiMeat specialist in de samenstelling van vlees- en plantaardige ingrediënten, leverancier voor de voedingsindustrie
ActiMeat is gevestigd in Manosque en houdt zich bezig met de verwerking van dierlijke en plantaardige grondstoffen tot ingrediënten die zijn geformuleerd volgens de specifieke behoeften van levensmiddelenproducenten.
Deze diepgevroren ingrediënten kunnen een meerwaarde geven aan uw recepten: warme sauzen, pizza’s, gevulde pasta’s, soepen, snacks en broodjes, of bladerdeeg en taarten.
Afhankelijk van de specificaties en/of specifieke behoeften van de klant, expliciet of impliciet en dankzij de samenwerking van de O&O-afdelingen, is ActiMeat in staat aan elk verzoek te voldoen.
Door te steunen op een performant industrieel instrument dat voortdurend evolueert, streeft ActiMeat ernaar voortdurend op zoek te gaan naar de beste smaken en texturen, om voor en met u in te spelen op nieuwe markttrends en veranderingen in de smaak van de consument.
WIE ZIJN ONZE KLANTEN?
GROTE EUROPESE FABRIKANTEN VAN EIGEN MERK- OF HM-PRODUCTEN
Huismerkproducenten
(merk van de distributeur) MDD
EUROPESE KMO’S EN KMI’S IN DE AGROVOEDINGSSECTOR
ACTIMEAT IN CIJFERS
*in miljoenen euro’s
MET 40 JAAR ERVARING, IS ONZE DIFFERENTIATIESTRATEGIE GEBASEERD OP 6 BELANGRIJKE PIJLERS:
INNOVATIE
de toekomst van planten en andere eiwitten
INDUSTRIËLE
PRESTATIES
om een optimale prijs/kwaliteitsverhouding te garanderen
PENETRATIE VAN DE EUROPESE MARKTEN
op 3 commerciële assen (groepen, Europese KMO’s, KMI’s)
OPLOSSINGEN INTEGRATIE VAN GEZONDHEID EN MILIEU
Kwaliteit, gezondheid, milieu, geografische kenmerken en dierenwelzijn
HUMAN
RESOURCES
Opleiding en ontwikkeling van vaardigheden
AUTOMATISEREN EN DIGITALISEREN
het bedrijf in industrie 4.0
ONZE GESCHIEDENIS
Ontdek de belangrijkste fasen van onze geschiedenis sinds de oprichting in 1981.
Foto tegoed : Anthony Lossmann
ONZE LEIDERS AAN HET WOORD
Wat mij de afgelopen vijfendertig jaar heeft gedreven en gemotiveerd, is het aangaan van nieuwe ondernemersuitdagingen. Ik geloof in een opwaartse spiraal die groei door innovatie, collectieve ontwikkeling van medewerkers en waardecreatie voor onze klanten met elkaar verzoent.
Voedingsbedrijven helpen te bouwen, te handelen om niet te lijden, te ontwerpen om te dienen vanuit ons “ActiMeat”-aanbod, dat is mijn drijfveer.
In deze economie moet men heel hard rennen om alles bij te houden… Wij zullen onszelf uitdagen, wij zullen u uitdagen op uw core business, maar wij zullen altijd de “spirit” behouden en onze rol van stimulator op een dagelijkse basis.
Stéphane Maloisel – Voorzitter
Ik ben geboren in een slagerij, net zoals mijn vader. Ondanks mijn legendarische gehechtheid aan de Provence, ben ik de globetrotter van het team. Ik reis ten dienste van de sector de hele vleeswereld over… om meer zelfvertrouwen te zien.
De selectie van de producenten, het volgen van de evolutie van de bedrijfspraktijken, de analyse van de versnijdingsmethoden en de valorisatie van de grondstof voor onze klanten zijn mijn dagelijkse bekommernissen.
Het ActiMeat-avontuur, met zijn vernieuwende dimensie, schudt een soms conservatieve activiteitensector wakker. Het is dus met een voorliefde voor uitdaging, overtuiging en argumentatie dat ik mijn ervaring ten dienste stel van de klanten die ons hun vertrouwen schenken.
Philippe Saint Martin – Gedelegeerd bestuurder